Søk blandt eiendommer:

Jeg ønsker:
Bolig i Tyrkia
 

Om firmaet

Bolig i Tyrkia

KontraktssigneringBolig i Tyrkia ble etablert av Cavidan Hansen i 2003 for å formidle ferieboliger i Tyrkia til skandinaver. Selskapet har god forståelse for skandinaviske kunders behov og krav, samtidig som de har gode lokalkunnskaper og et bredt kontaktnett i de forskjellige områdene de formidler boliger. Cavidan Hansen, som er daglig leder, er også statsautorisert eiendomsmegler i Tyrkia. Selskapets har representanter som behersker både norsk, tyrkisk og engelsk. Dette gjør oss godt egnet til å guide potensielle eiendomskjøpere igjennom kjøps-, kontrakts-, og etableringsprosessen. Det viktigste for oss er at våre kunder opplever en ryddig og sikker kjøpsprosess. Vi samarbeider kun med etablerte, solide og seriøse utbyggere, og følger våre kunder gjennom hele prosessen, inklusive etablering av husholdingen etter at selve boligen er kjøpt. Bolig i Tyrkia tilbyr også sine kunder en rekke eksklusive tilleggstjenester som ettersyn av boligen, utleie, vask, betaling av regninger, transport til og fra flyplass etc.

Bolig i Tyrkia sine lokalerBolig i Tyrkia har sitt kontor i Side, men formidler eiendommer i store deler av den Tyrkiske middelhavskysten og kan hjelpe dere med boligkjøp i Kas, Antalya, Belek, Side og Alanya.

Vårt største ønske er at de som kjøper bolig i Tyrkia skal ha en god og positiv opplevelse ikke bare av selve kjøpsprosessen, men også igjennom bruken av sin nye bolig og de opplevelsene de får når oppholder seg i Tyrkia.
Hva synes våre kunder?

(Klikk på lenkene for å se hele teksten)

Cavi's brede erfaring og kunnskap ga oss den tryggheten vi trengte for å gå til innkjøp av en eiendom i utlandet

Til vår store lykke kom vi i kontakt med Cavi, og Bolig i Tyrkia , da vi etter mange herlige ferier i Side, bestemte oss for å kjøpe vår egen leilighet. Vi ble møtt av en eiendomsmegler som ikke presset oss på noen måte, vi ble rådet til å ta oss god tid, og gjerne bestemme oss da vi kom hjem til Norge. Cavi's brede erfaring og kunnskap ga oss den tryggheten vi trengte for å gå til innkjøp av en eiendom i utlandet. Bare gled dere til en handlerunde sammen med Cavi...... Hun er behjelpelig med innkjøp av møbler og dvs, dette foregår på norsk og tyrkisk og på Cavi's måte...helt herlig. Vennlig hilsen Aud Sylvi Bredeli

"Vi har opplevd kjøp gjennom ”Bolig i Tyrkia” som et trygt og solid valg."

Drammen mai 2005.

Etter noen fine sesonger med sol og varme i Side, Tyrkia bestemte vi oss for å kjøpe ferieleilighet der.Høsten 2004 tok vi kontakt med ”Bolig i Tyrkia” representert av Cavidan Hansen.

Hun viste oss ett utvalg av leiligheter og hus. Valget falt på en ny duplex leilighet. I prosessen som fulgte ble vi hjulpet av Cavidan på en svært ryddig og effektiv måte.

I forbindelse med kjøpet var det viktig for oss å gjøre avtaler og kontrakter gjennom en norsk språklig representant. Cavidan er rett person til dette. I tillegg til språkkunnskapene er hun utdannet innen byggeteknikk og kan følge byggeprosessen fra man starter ett byggeprosjekt til ferdigstilt bygg. Hun stiller de kritiske spørsmålene der de trengs å stilles.

Ved innredning av leiligheten fikk vi også all assistanse vi hadde behov for.
Kjøp av hvitevarer, møbler, belysning, sengetøy samt alt av glasstøy, bestikk og kokekar ble ordnet i løpet av noen dager. I tillegg ble det montert aircondition i stue og begge soverom. Alt av høy kvalitet til gunstig pris. Nevner spesielt kjøp av gardiner til leiligheten. Her ble stoffet valgt ut hos en forhandler og i løpet av påfølgende dag var gardinene ferdig sydd og på plass i samtlige vinduer. Også dette av høy kvalitet og gunstig pris.

Etter at vi har tatt i bruk leiligheten står den fullt ut til våre forventninger.
Det er også viktig at leiligheten blir ettersett utenom sesongen. Her vil ”Bolig i Tyrkia” etablere en lokal enhet som skal ivareta dette. I tillegg vil de påta seg vask av leilighet med mer etter avtale.

Vi har opplevd kjøp gjennom ”Bolig i Tyrkia” som et trygt og solid valg.

Med vennlig hilsen
Kari og Trond Knudsen
/ Bente og Arne Hovland

"En skulle kanskje tro det var slutt på kontakten etter at handelen var fullført, men nei! Den gode servicen fortsatte i etterkant også."

Til mulige kunder hos Bolig i Tyrkia.

Da vi startet søket etter leiligheter i Alanya var vi i kontakt med flere firmaer. Bolig i Tyrkia ble den vi valgte til slutt da de fremsto som seriøse aktører på markedet.

Før vi så på de forskjellige aktuelle leilighetene fikk vi en liten innføring i Tyrkia, kulturen og maten. Det var derfor ikke bare ”business” som sto i fokus. En skulle kanskje tro det var slutt på kontakten etter at handelen var fullført, men nei! Den gode servicen fortsatte i etterkant også. Vi fikk god bistand i forhold til offentlige kontorer og forsikringsselskap. Bolig i Tyrkia hjalp oss også i forhold til møblering av leiligheten. Vi hadde ikke kommet så raskt og rimelig i mål om ikke firmaet hadde bistått oss med å finne de riktige møbelforretningene samt at de forhandlet pris for oss. Hvis vi i etterkant har hatt noen store eller små problemer i forbindelse med leiligheten har vi søkt bistand hos dem, noe vi har vært veldig fornøyd med å kunne gjøre.

Vi kan derfor trygt anbefale dere Bolig i Tyrkia.

May Britt og Roy Skaug

Bolig i Tyrkia - Norge
Postboks 605 Strømsø
3003 Drammen
Telefon:41 55 54 67

Bolig i Tyrkia - Tyrkia
Yali Mah. Ataturk Cad. Turgut Şen Iş Merkezi No 54/D3
07330 Side/Manavgat/Antalya, Turkey
Telefon: +90 5336363660

E-post:post@boligityrkia.com